Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 20-09-2021 20:48:00
Vakantie & Reizen

D-reizen

Hallo jettie90 , 

mijn reis is vorig jaar geannuleerd door d-reizen en ik heb geen voucher of terugbetaling ontangen , val ik onder de sgr - garantie ? 

nee. als je reis is geannuleerd door d-reizen en je hebt geen voucher of geld terug ontvangen, dan val je – normaal gesproken – niet onder de sgr-dekking. je hebt dan geen reisovereenkomst meer op het moment van faillissement en er is geen voucher uitgegeven door d-reizen, hierin voorziet de regeling van sgr niet. we begrijpen dat dit een vervelende situatie is. sgr gaat in overleg met het ministerie van economische zaken bekijken of er een mogelijkheid gevonden kan worden om jou alsnog te helpen. zodra hier meer over bekend is, ontvang je bericht van sgr. dat kan nog wel maanden duren.