Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 21-09-2021 15:44:27
Auto & Vervoer

Klacht over anwb privatelease.

Dit is inderdaad een risico dat je loopt als je gaat leasen en heeft werkelijk niks te maken met een klacht over de anwb.
u least voor een periode van 5 jaar en in die periode zal de maandelijkse lease prijs nog heel vaak veranderen.
de leaseprijs wordt berekend op basis van kosten, in deze kosten zitten o.a. aanschaf, wegenbelasting, verzekering en onderhoud.
als de aanschafprijs hoger wordt zal de leaseprijs per maand ook hoger worden en omgekeerd ook.
als hyundai een fikse korting geeft dan zal de leaseprijs ook lager worden.
als u elke maand de komende 5 jaar gaatkijken wat uw auto in de lease kost zal de prijs elke maand anders zijn. u heeft een contract afgesloten met de toen geldende prijzen. of gaat u ook elke maand naar de winkel terug om te kijken wat de tv nu kost die u vorig jaar hebt gekocht?

over 3 jaar veranderd de wegenbelasting voor elektrische auto's en krijg je nog maar 50% korting en dan zal de leaseprijs ook flink gaan stijgen, wilt u dan ook de maandelijkse kosten aanpassen naar een hoger bedrag?