Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-09-2021 20:05:42
Computers & Telefonie

Mag een webshop een product aanbieden met 2 prijzen

Op zich is dat niet onlogisch. zoals u zelf al aangeeft en waar ook al op is gereageerd zijn er twee leveranciers en het lijkt er op dat de leverancier waarvan het product duurder is ook op basis van de prijs die die leverancier betaalt heeft aan zijn leverancier het product meteen leverbaar heeft. het kan ook zijn dat die weet dat het nu niet goed leverbaar is maar nog een voorrad had en dan geldt datr de vraag ook het aanbod en de prijs daarvan kan en mag bepalen.

toch een vraag: is het product dat u bedoelt ook niet in een stenen winkel te verkrijgen en dan : wat is dan de prijs en leverbaarheid? uw interpretatie lijkt mij dus onjuist.

zo u overgaat tot de aankoop van de duurdere, laat dan wel heel duidelijk bevestigen dat het ook direct geleverd wordt en u kunt onbinden indien niet. vooral m.b.t. eletronica en aanverwante zaken zij er nog al at problemen als het uit 'verwegisstan' moet komen. (fabricage en vervoersproblemen).

ps. ik neem aan dat u een webshop bedoelt die platform is voor verschillende leveranciers zoals bijv. bol.com.