Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-09-2021 15:14:25
Geldzaken & Recht

Zorgportaal

correctie u heeft volstrekt onnodig gebruik gemaakt van deze intermediar die dit als verdienmodel heeft. u kon al uit een verwijzing afleiden dat u niet de eerste en de enige bent die hier bent 'ingetrapt'.   ik gaf inmiddels bij uw dubbelpost deze info: maar zie nu, bij nader inzien dat ik u een foutief antwoord gaf en zie daarom ook deze info waaruit ik afleid dat u het herroepingsrecht wel degelijk heeft en ok terstond dient te handelen als aangegeven  http://consumentenjurist.nl/varia/nieuws/herroepingsrecht-voor-consumenten" target="_blank">http://consumentenjurist.nl/varia/nieuws/herroepingsrecht-voor-consumenten doe dat per aangetekende brief en bewaar het bewijs van verzenden goed. laat ze vervolkgens maar komen met hub incassodreiging. herhaald, wel snel zijn. de het aangetekend verzenden zal u wel ca. € 10,00 kosten.

en let op, er zijn meer van dit soort 'aanbieders'als ook voor huurtoeslag en andere toeslagen die u kosteloos bij de bron zelf kunt aanvragen.