Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-09-2021 15:24:09
Geldzaken & Recht

Herroepingsrecht

Ik dacht even dubbelpost maar zie nu, bij nader inzien dat ik u een foutief antwoord gaf en zie daarom ook deze info http://consumentenjurist.nl/varia/nieuws/herroepingsrecht-voor-consumenten" target="_blank">http://consumentenjurist.nl/varia/nieuws/herroepingsrecht-voor-consumenten   waaruit ik afleid dat u het herroepingsrecht wel degelijk heeft en ok terstond dient te handelen als aangegeven doe dat per aangetekende brief en bewaar het bewijs van verzenden goed. laat ze vervolkgens maar komen met hun incassodreiging. herhaald, wel snel zijn.

de het aangetekend verzenden zal u wel ca. € 10,00 kosten.  en toch: indien u betaalt heeft u verder geen gezeur meer.

nog een ps. met de lkaatste zin doel ik op het gegeven dat recht hebben op iets helaas niet altijd betekent dat men het dan ook krijgt zonder dan mogelijk daarvoor extra moeite te moeten doen en ook in relatie tot het bedrag dat aan d orde is. deze 'intermediairs'zijn er wel op uit dat men dan maar betaalt en het verder laat zitten.

er is op basis van instemming al of niet al een dienst verleend en kan zich mogelijk beroepen op 'maatwerk' voor u. (de gevraagde toeslag is specifiek voor u en gevraagd op basis van uw specifieke gegevens )