Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 22-09-2021 17:20:49
Geldzaken & Recht

Zorgportaal

Hallo b.gassmann , 

deze meneer schrijft nu 45 euro van mijn rekening en dreigt met incasso 

spijtig maar daar komt u niet onderuit . 

wat kost het aanvragen, wijzigen of stopzetten van mijn toeslag?

zodra u via onze gratis berekening gebruik heeft gemaakt en u besluit de gegevens naar ons door te sturen door de aanvraag af te ronden dan zal een van onze medewerkers zich buigen over de door u aangeleverde gegevens, om ze na te lopen en daaropvolgend zo optimaal mogelijk voor u in te dienen bij de belastingdienst. als een van onze medewerkers vragen of adviezen heeft voor u, is het mogelijk dat er contact met u opgenomen wordt. voor deze toegevoegde waarde betaalt u eenmalig eur 45,00.

voorwaarden : 

betaalt de klant niet binnen de overeengekomen termijn, dan is toeslagenportal gerechtigd een rente van 1% per maand in rekening te brengen vanaf de dag dat de klant in verzuim is, waarbij een gedeelte van een maand voor een hele maand wordt gerekend.
wanneer de klant in verzuim is, is hij bovendien buitengerechtelijke incassokosten en eventuele schadevergoeding verschuldigd aan toeslagenportal.de incassokosten worden berekend aan de hand van het besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten.
wa
nneer de klant niet tijdig betaalt, mag toeslagenportal zijn verplichtingen opschorten totdat de klant aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan.
i
n geval van liquidatie, faillissement, beslag of surseance van betaling aan de zijde van de klant, zijn de vorderingen van toeslagenportal op de klant onmiddellijk opeisbaar.
weigert de klant zijn medewerking aan de uitvoering van de overeenkomst door toeslagenportal, dan is hij nog steeds verplicht de afgesproken prijs aan toeslagenportal te betalen.
 

opschortingsrecht  

tenzij de klant een consument is , doet de klant afstand van het recht om de nakoming van enige uit deze overeenkomst voortvloeiende verbintenis op te schorten .