Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
An77 - 29-09-2021 11:37:43
Vakantie & Reizen

Geprint vaccinatiebewijs voor egypte en gestelde eisen

Bedankt voor de reacties, ik ga contact zoeken met het consulaat. dat voelde voor mij zo onlogisch maar misschien is zoiets daar dan wel gewoon ook voor bedoeld inderdaad. verder opgemerkt:
- ik heb vaker wèl tevreden gereisd via vakantiediscounter dus het lijkt me niet nodig op basis van 1 mindere ervaring hier voortaan van af te zien.
- ik dacht dat vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties meer ervaring en kennis hebben dan de gemiddelde vakantieganger en zouden kunnen helpen met zo'n vraag die niet via de standaard online informatie te beantwoorden is (ik heb alle links die werden gegevens al eerder gelezen) maar ik snap dat vakantiediscounter en easyjet geen servicegerichte bedrijven zijn, daar betaal je inderdaad ook naar en dat waardeer ik!
- op mijn geprinte vaccinatiebewijs staat inderdaad 2/2 maar voor egypte moeten er, volgens de regels op de site met reisadviezen vanuit de nederlandse overheid, in mijn geval 2 data op staan (van de eerste en laatste vaccinatie). hopelijk een formaliteit waar ze aan voorbij gaan omdat ik wel volledig gevaccineerd ben (waar het uiteindelijk om gaat) maar dat zou ik zo graag zeker willen weten.
- een ander bewijs opvragen bij de ggd kan niet, daar is het geprinte coronacheckbewijs voor bedoeld (wat voor egypte dan misschien net niet helemaal  aan alle eisen voldoet).
- een gele koortsvaccinatie is slechts bij uitzondering nodig voor egypte.