Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 29-09-2021 15:25:49
Vakantie & Reizen

Geprint vaccinatiebewijs voor egypte en gestelde eisen

1) t.a.v. uw klacht met easyjet naar mallorca: het is niet aan easyjet om ervoor te zorgen dat u over de juiste papieren beschikt. dat had u zelf vantevoren moeten onderzoeken.

2) als de helpdesk van de overheid het niet weet, waarom denkt u dan dat easyjet het wel weet, of de reisaanbieder? van de beide vaccinaties heeft u een brief gekregen bij vaccineren, misschien kunt u daarmee de eerste vaccinatie aantonen. mbt vragen aan de autoriteit vanegypte: daarvoor moet u bij het egyptische consulaat zijn. en als dit niet in nl is, dan bij een ander eu land dat wel een consulaat heeft. die kunnen uw vragen beantwoorden.

ja, het is logisch dat niet elke maatschappij of reisaanbieder op al deze vragen antwoord kan geven omdat net zoals in nl de regels steeds weer veranderen. dat kunt u na dik anderhalf jaar corona gedoe toch ook wel bedenken. misschien toch maar gewoon een reis binnen de eu boeken. want als u terugkomt gelden nog steeds terugkeerregels (die staan op de website van de rijksoverheid)

3) lees de informatie van de rijksoverheid, met name: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/egypte/reizen/reisadvies#anker-coronavirus