Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 30-09-2021 15:40:29
Winkels & Webshops

Post nl houdt pakken uit het buitenland vast

Geen ervaring mee dat post.nl pakketten achterhoudt.
ik bestel regelmatig bij aliexpress en ja dat kan lang duren, en soms gaat het snel. bestel in ieder geval nooit iets voor iemand die volgende week jarig is, want dan staat u met lege handen.

uw pakketje zal waarschijnlijk ook uit china komen. u heeft een melding gehad dat het verzonden is, dat betekent dat het onderweg is naar het magazijn op het vliegveld. daar blijft het weer een tijd liggen, want ze willen zoveel mogelijk pakketjes in het vliegtuig, dus er wordt verzameld. op het moment dat u bericht krijgt dat het pakket in uw land is aangekomen, ligt het in luik (liège). daar kan het weer een tijdje blijven liggen, dus duurt het weer even voor het in uw brievenbus ligt.

geduld is een schone zaak. als u haast had met de ring had u naar de juwelier om de hoek moeten gaan.