Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dave lubeck
Dave lubeck - 04-10-2021 10:30:13
Huishouden & Energie

Goedendag.zijn slimme gas en elektrische slimme meters verplicht?

Niet intrappen!!! er is geen 1 bedrijf die door liander word ingehuurd om slimme meters te plaatsen! komt nog bij dat liander zelf je nooit zou opbellen om een slimme meter te plaatsen. liander zal je altijd een brief cq mail sturen of je interesse hebt, dus liander zal je nooit verplichten om een slimme meter te laten plaatsen. dat maak jij nog zelf uit. ikzelf en mijn buren (beide koopappartementen) hebben het niet laten plaatsen. prima zo. en als je nou iedere keer gebeld wordt door 1 of andere bedrijf dan moet je dat nummer gewoon blokkeren op je telefoon, nooit geen last meer. en mocht het zo zijn dat liander jouw telefoonnummer ongevraagd aan een ander bedrijf geven dan is liander strafbaar omdat zij het niet hebben overlegd met je! succes en trap er niet in.

overigens, liander zal in de brief die ze jou toesturen hun e-mail adres geven waar je moet inloggen. en daar geven ze je twee opties. optie of je een slimme meter wilt hebben, of dat je dat niet wilt. daarna krijg je van liander een e-mail dat je bevestigd hebt dat je geen slimme meter wilt hebben.