Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djfox741
djfox741 - 04-10-2021 12:59:03
Huishouden & Energie

Goedendag.zijn slimme gas en elektrische slimme meters verplicht?

In het begin van die slimme dingen met vraagteken, heb ik toen aangegeven geen gebruik ervan te willen maken en dat is zo op deze manier in de hun pc gezet.

echter werd ik een poosje terug gebeldt met de mededeling dat er bij mij in de buurd een gasmeter was afgekeurd en dat dan een hele groep in die zone word afgekeurd en vervangen moet worden.

nu kan ik vertellen dat ik de standen al 35 jaar zelf bij houd zo ook de gasmeter en er niks verdachts was opgevallen maar goed als dat zo is best, wel mog even er aan herinnert dat ik aan had gegeven en dat het genoteerd staat dat ik zo'n slimme "?" meter niet wil.

scherts mijn verbazing dat toen de monteur er was mij vertelde dat ik ongeveer 1 uur geen elektriciteit zou hebben tijdens de werkzaamheden, mijn vraag en tevens antwoord was dat het raar was dat het electra er af moet voor een gasmeter want voor electra heb ik al een electronische [domme] meter en die zit er pas 6 jaar op.

dus heb ik deze meneer maar weg laten gaan die er niks van begreep, heb gezegd dat hij dat maar aan de administratie moest vragen.

zo kunnen ze dus ook je proberen je om de tuin te leiden en als je er niet bij zou zijn geweest e  een ander even gevraagd aanwezig te zijn ik was opgezadeld met zo'n pokke ding.

nee beste meneer, u mag deze weigeren als u dat wilt.