Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 06-10-2021 20:00:44
Huishouden & Energie

Aanbod eneco

Nee, eneco probeert helemaal niet oneerlijk te zijn. u moet zich even inlezen wat er momenteel op de markt aan de hand is. leuk? nee, natuurlijk niet. maar alleen de grotere gas- en energie compagnies kunnen nog blijven bestaan, waarvan eneco (nog) ook deel van uitmaakt. niemand hoeft nu nog een gratis telefoon of ik noem maar een boom in het bos te verwachten. ik ga niet switchen dit jaar en blijf bij die (oneerlijke? ) eneco.
allen met een buffer kunnen dus nog blijven bestaan maar niemand weet hoe lang nog. mijn prijs is ook als een raket naar boven geschoten. tja, de regering en aanverwante artikelen, hé? kan er uren over doorgaan hoe dit alles is gekomen, doe ik niet, zou ik zelf bij in slaap vallen.