Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 06-10-2021 22:17:56
Auto & Vervoer

Kan een bedrijf zich verschuilen achter slechte levering onderdelen?

Het is bijna in elke branche hopeloos, niet alleen met fietsen, maar ook autobrache, computeronderdelen, en ga zo maar door. we kunnen beter zeggen "wie heeft er geen leveringsproblemen"?
tijdens de corona gingen in aziƫ de fabrieken op slot. in europa sloten er ook fabrieken de deuren, en de fabrieken die wel doorgingen draaiden op halve kracht.

uw fietsonderdelen zullen ook wel uit china komen. dan heeft het schip de ever given nog vastgezeten in het suezkanaal en toen het eindelijk los was, werd het aan de ketting gelegd.

het is allemaal heel vervelend, ook voor u, maar het is niet anders.
toen een paar maanden geleden mijn vaatwasser stuk ging, kon ik met pijn en moeite aan een nieuwe komen. miele vianen had geen voorraad, zelfs duitsland niet. ik heb de laatste die op voorraad was bij bol kunnen kopen. ik vind niet kunnen fietsen minder erg dan afwassen.