Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helen 66 - 08-10-2021 13:43:42
Huishouden & Energie

Aanbod eneco

Als je wilt oversluiten en je hebt je aangemeld voor een collectief, wordt er niet eens meer een 1 jarig contract aangeboden, omdat dit juist onaantrekkelijker is dan een 3 jarig contract. kijk via pricewise.nl of gaslicht.com (energie vergelijkers) en je ziet hetzelfde beeld.
ik sloot op 30 september een 3 jarig contract af en was 20 euro per maand duurder uit, maar een aanbod van een ander collectief  waarop ik had ingeschreven en dat ik ontvingop 6 oktober zou mij wel 43 euro per maand meer hebben gekost. op 1 oktober gingen de energieprijzen nl. nog eens sterk omhoog. dat stond in alle kranten volgens mij. er wordt verwacht dat in het voorjaar de prijzen weer (wat) zullen dalen, ook omdat rusland heeft toegezegd meer gas te zullen leveren. maar de komende winter heb je daar nog niets aan natuurlijk. hopelijk dat de overheid wat gaat doen aan de belasting op energie.