Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-10-2021 16:03:17
Geldzaken & Recht

In hoeverre huurkoop overeenkomst auto bindend onder voorbehoud financiering?

Diut begrijp ik niet: u tekent een overeenkomst voor huurkoop onder voortbehoud van goedkeuring van financiering. u krijgt berich dat het niet kan tezijn uw ouders mee garant staan. hoewel in eerste instatie u de gevens van uw ouders heett doorgegeven maak uk uit uw verdere vraag op dat zij niet hebben getekend. de grote vraag is dan meteen dat en u sprake zou zijn van een wel bindende overeenkomst??? de enige m.i. nog altijd bestaande bindende overeenkomst is die met de ontbindende voorwaarde.

hoe kan men dan melden dat de financiering definitief is geworden zonder dat uw ouders hebben getekend? dat kan dus m.i. niet.

vraag onmiddels om bewijs van goedkeuring van de financiering die er m.i. dus niet kan zijn en neem contact op  het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl