Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 20-10-2021 08:42:22
Geldzaken & Recht

In hoeverre huurkoop overeenkomst auto bindend onder voorbehoud financiering?

Laat de dealer weten dat u afziet van de overeenkomst omdat u de financiering niet rond krijgt met uw ouders, meld hen dat uw ouders niet garant staan en dat het opsturen van hun gegevens enkel was om te bezien of het dan wel kon maar niet al een definitieve toezegging was van hun kant.

meld ook dat uw ouders nog niets hebben getekend en dat ook niet zullen doen om zelf niet in moeilijkheden te komen met hun hypotheekverstrekker, als ze gaan vragen naar ontbinde voorwaarden van de hypotheekverstrekker meld hen dan dat zij daar niets mee te maken hebben.

laat ze ook weten dat er nog geen overeenkomst tot stand gekomen is omdat uw ouders nog niets getekend hebben en dat u bericht heeft gehad van hen dat het alleen op uw naam geen doorgang kon vinden en alleen al daarom er geen sprake kan zijn van een overeenkomst in de zin van de wet en aldus zij ook geen recht hebben op het claimen van annuleringskosten....

zij zetten druk op u met niets, geen handtekening is geen overeenkomst!!!!