Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-10-2021 12:57:19
Geldzaken & Recht

Kosten rectificatie koopovereenkomst

Als al gezegd: neem snel contact op met de vereniging eigen huis. men zal wel vragen of u lid wenst te worden.

ik heb echter wel een vraag en wel de vraag wat er dan in uw eigen koopakte staat. als het daar wel goed in staat is er m.i. iets merkwaardigs aan de hand. staat het daar inderdaad ook niet goed dan had u dat zelf bij de overdracht ook kunnen zien enzoiets valkt m.i. toch wel degelijk op.

induien de notaris inderdaad een fout zou hebben gemaakt is die daarvoor aansprakelijk te stekllen en is m.i. de schade voor hem. zie dan dit https://www.notaris.nl/de-notaris/klachten-over-de-notaris/kamer-voor-het-notariaat" target="_blank">https://www.notaris.nl/de-notaris/klachten-over-de-notaris/kamer-voor-het-notariaat of kunt u ook dit benutten: https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ op basis van nalatigheid in zorgplcht. herhaald: het beste is om de vereniging eigen huis te benaderen. u kreeg al een verwijzing van @geborenamsterdammer