Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 20-10-2021 19:30:52
Voeding & Gezondheid

Stamcel donor

de reden dat er nu nog maar 3 ziekenhuizen zijn die de donatie kunnen aannemen..



op dit moment is het alleen mogelijk om navelstrengbloed te doneren in een ziekenhuis of geboortecentrum die samenwerkt met sanquin door de beperkte middelen (denk bijvoorbeeld aan scholing van verloskundigen). bij thuisbevallingen is het helaas niet mogelijk om navelstrengbloed te doneren. de stamcellen uit het navelstrengbloed worden opgenomen in een wereldwijd bestand. de stamcellen kunnen hierdoor wereldwijd gebruikt worden voor de behandeling van een patiënt.

https://www.onlineverloskundige.nl/bevallen/de-baby-is-geboren/het-doneren-van-navelstrengbloed/" target="_blank">https://www.onlineverloskundige.nl/bevallen/de-baby-is-geboren/het-doneren-van-navelstrengbloed/