Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-10-2021 11:06:14
Winkels & Webshops

Geen reactie van webshop

Lastiuge kwestie en hier lijkt het dan ook allereerst weer zaak om de betrouwbaarheid van een webshop na te gaan. en te betalen na ontvangst.

daarbij is er ook nog een probleem en wel het probleem dat een koop ontbinden niet zomaar kan en mag maar de verkoper eerst in de gelegenheid gesteld moet worden om bijv. binnen 14 dagen de overeenkomst na te komen. met heeft kennelijk wel verzonden en het is mij niet duidelijk of u het product daarna wel heeft ontvangen en gebruik heeft ge,aakt van het herroepingsrecht. http://consumentenjurist.nl/varia/nieuws/herroepingsrecht-voor-consumenten" target="_blank">http://consumentenjurist.nl/varia/nieuws/herroepingsrecht-voor-consumenten

indien men daar geen gevolg aan geeft zit er m.i. weinig anders op dan een ingebrekestelling te doen en naleving van de wet te vorderen m.a.w. uw reld terug.

u kunt op basis van deze info overwegen om zelf al een ingebreke stelling te doen indien u van mening bent dat de wetgeving niet wordt nageleefd door bijv. deze te benutten: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ (achtergrond info) https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en u kunt ook een melding doen bij https://www.klachtenkompas.nl/" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/ van de consumentenbond en bij http://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">www.consuwijzer.nl van de acm

ps. als u reageert op gegeven antwoorden is het handiger om dat dan via de 'reactie'knop te doen die rechts onder bij het gegeven antwoord verschijnt. nu lijkt het ook een nieuw antwoord al is het dan van u zelf.