Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 31-10-2021 13:25:06
Auto & Vervoer

Zijn electrische fietsen wel zo duurzaam ?

Lekker blijven rijden met uw sparta-met (zou er bijna jaloers op worden) en u vooral helemaal niets aantrekken van wat anderen daar van vinden, dat is nl. volkomen onbelangrijk. gewoon negeren deze figuren, die mogelijk wel één of twee auto's voor de deur hebben staan en met het vliegtuig op vakantie gaan.

zelf rij ik al een jaar of 15 op een electrische fiets. mijn eerste was een sparta en die heeft 10 jaar trouwe dienst gedaan (met dezelfde accu) en die was nog lang niet aan vervanging toe ongeacht de hoge kilometerstand, maar ik moest van een herenmodel naar een dames model.
met de tweede ben ik, na twee jaren gebruik, van de weggereden en dat was het einde van die fiets. zelf ben ik er redelijk ongeschonden vanaf gekomen, m.n. door het dragen van een fietshelm.
momenteel met m'n derde e.bike veelvuldig onderweg en ik zou niet meer zonder willen/kunnen en n.a.v. het onval dat ik had gebruik ik nu ook een achteruitkijkspiegel. op het gebruik van de helm en de spiegel krijg ik nog wel eens commentaar, maar dan kijk ik die persoon alleen maar stoïcijns aan zonder een verdere reactie te geven en vervolgens verdwijnen ze sprakeloos en spoorloos.
of de fiets duurzaam is of niet, dat is wel het laatste waar ik mij mee bezig hou. het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid staan bij mij voorop.

nog veel plezier van en met uw sparta-met !  ;-))