Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 31-10-2021 14:24:53
Auto & Vervoer

Zijn electrische fietsen wel zo duurzaam ?

Als we ons daar nu ook al druk over gaan maken kunnen we alle apparaten welke op accu cq batterij werken wel in de kliko dumpen.
zelf rijdt ik al een paar jaar op een e-bike simpel weg omdat ik op een "normale" fiets zeer beperkt ben voor wat de afstanden betreft.
denk dat de persoon die u aansprak gewoon jaloers is op uw sparta-met simpel omdat deze nog maar weinig te zien zijn zo niet bijna antiek zijn. ik gebruik "groene" stroom en een accu gaat echt wel langer mee dan 3 jaar en bevat "gewone" oplaadbare batterijen die  tegenwoordig in heel veel (huishoudelijke) apparaten zitten. dus wat het milieubewust betreft valt zo'n e-bike best mee en voor sommige een uitkomst. al zou ik nu een fiets hebben met 12 versnellingen kom ik, zonder onderweg regelmatig te moeten stoppen om op adem te komen, niet op die plaatsen waar ik nu met weinig inspanning kan komen. en zolang u het met uw spartamet kan doen, lekker mee blijven toeren en andere laten kletsen.