Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 01-11-2021 16:49:22
Auto & Vervoer

Zijn electrische fietsen wel zo duurzaam ?

Deze reeds op leeftijd zijnde oude idioot heeft vanmiddag weer het verkeer, in een niet nader te noemen regio, in gevaar gebracht door met zijn fiets met trapondersteuning één van zijn gebruikelijke rondjes, van zo'n dikke 65 kilometer afstand, af te legen en dat met een gemiddelde snelheid van een kleine 20 km/h.
gelukkig hebben er zich, voor zover ik weet, geen gevaargevende stuaties voorgedaan welke door mijn toedoen zouden kunnen zijn ontstaan.
ik blij en alle anderen die mijn pad kruisten uiteraard ook.
het was een duurzame rit met als enige uitstoot de stikstof die ik zelf brutaalweg heb uitgeademd en heb wel een beetje fijnstof in het milieu achtergelaten vanwege de slijtage van de banden en de remblokjes.
al met al heb ik een fijne middag gehad.

de door mij gebruikte termen in deze bijdrage komen niet uit mijn persoonlijke woordenboek, maar ik ben deze kwalificaties tegengekomen in de reacties van enkele deelnemers in dit topic.
gelukkig zecht dit meer over die deelnemers dan over mij. ;-))