Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 03-11-2021 13:26:06
Geldzaken & Recht

Qr code verplichting sportschool.

Je kunt inderdaad niet onder dat abonnement uit. 

ik veroordeel je niet omdat je je niet hebt laten vaccineren, dat is echt je goed recht en heb je waarschijnlijk je reden voor, maar het is natuurlijk wel zo dat aan de keuze die je gemaakt hebt wel consequenties vastzitten. namelijk... je kunt alleen sporten als je covid gehad hebt of ingeënt bent. een oplossing kan zijn dat je, om je conditie en zo op peil te houden, niet elke dag maar bijvoorbeeld maar twee of drie dagen gaat sporten. mijn intuïtie zegt dat je dat waarschijnlijk geen goed idee vindt omdat je denkt dat je nu buiten de samenleving geplaatst wordt. mijns inziens heb jij jezelf - door je niet te willen laten testen of vaccineren - beetje buiten de samenleving gezet.

overigens ben ik het niet eens met de polarisatie van onze maatschappij tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. ik ben altijd en ik blijf dat ook altijd vior een inclusieve samenleving. maar ook van... wie zijn gatje verbrandt moet op de blaren zitten.

tot slot: ik ben er vanuit gegaan dat je een medische reden hebt waarom je niet gevaccineerd bent.