Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 04-11-2021 10:39:02
Geldzaken & Recht

Worden wij belazerd door welkom energie en de nederlandse staat.

Waar haalt u de info vandaan dat wij worden belazerd doordat de staat en shell nu met vette winst aan derden verkopen?
ga eerst nog maar eens goed na of dat wel juist is en niet ook weer een voorbeeld van opjutterij via media.

m.b.t welkom energie geldt hoe dan ook dat men daar overduidelijk te goedkope contracten heeft aangeboden en niet meer aan de overeenkosmt kan voldoen.
dat is de werkelijke reden van het failissement met als achtergrond met als achtergrond het bekende gezegde dat goedkoop duurkoop kan zijn en het hier dus ook zo is.

ook kan gesteld worden dat men bij welkom energie volstrekt afdoende rekening heeft gehouden in hun verdienmodel met de mogelijheid van stijgende tarieven m.b.t. energiebij hun leveraanciers.

verder: er zijn nog voldoende leveranciers die hun afspraken wel nakomen, ook al haddn die dan al veelal  hogere tarieven in hun overeenkomsten.

de vraag die dan ontstaat is: wie belazerd dan wie? of zijn dat degene die dergelijke overkomsten hebben afgesloten toc, hoe jammer dat ook is, zelf?
wij moeten met zijn allen dus, ook helaas, door de krapte die ontstaat m.b.t. fossiele brandstoffen duurder inkopen uit bijv. rusland en elders.