Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 04-11-2021 11:35:11
Geldzaken & Recht

Worden wij belazerd door welkom energie en de nederlandse staat.

Beste lajelichter,

volgens mij moet je even wat meer onderzoek doen naar hoe het zit met de gasprijzen en zo. ik zou die curator niet zomaar op mijn mooie blauwe ogen geloven. die doet zijn werk en probeert zo veel mogelijk geld te innen bij organisaties/bedrijven die nog iets te betalen hebben aan welkom. je kunt nu wel vreselijk ageren dat de regering en bla bla bla ons oplichten... ben jij niet diegene die een contract afgesloten heeft bij welkom energie. wilde jij niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en heb je nu je gatje verbrand? tja, dan ook op de blaren zitten.

maar allerlei beschuldigingen, die je niet kunt staven, in de rondte slingeren is niet echt netjes van je. 

voortaan maar bij een grotere of bekende energieleverancier een contract afsluiten? tot voor kort had ik nog nooit van welkom energie gehoord.