Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 06-11-2021 15:36:44
Voeding & Gezondheid

Cadeau kaart verlopen

Een cadeaukaart is wat anders als cash geld. cash geld is geldig tot een bepaalde datum, en vaak nog via de nederlandsche bank verzilverbaar daarna.

u koopt met geld nu een beperkt geldige kadokaart, die ook nog eens beperkt te besteden is.

dus als u naar de kaartverstrekker gaat per internet opzoeken, wanneer de kaart gekocht is, vind u hoelang de geldigheids duur is/was en de verloopdatum is.

gelet op de ervaring in nl zegt iedereen dank u wel tegen zo'n kaart (die ik pertinent weiger aan te nemen) maar legt die kaart vaak als oud vuil in een la'tje om te vergeten en te laten verstoffen. als de datum overschreden is en er geen escape (meer) is dan is het jammer en helaas, maar dankt de kaartverkoper u met heel veel dank en plezier voor de waarde van de verlopen kadokaart. ja, er is voor betaald, maar u heeft zich niet aan de geldigheidsduur gehouden.