Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 09-11-2021 15:51:47
Geldzaken & Recht

Hoe kan ik het beste om salarisverhoging vragen

Je werkt en studeert nog. je hebt de diploma nog niet gehaald, neem ik aan. en na 1/2 jaar vind je al dat je een ervaren kracht bent.
voldoe je eigenlijk wel aan je functie eisen voor jouw eigen functie?
schaal 10 is een behoorlijk hoge schaal, dan wordt wel het e.e.a. van je verwacht. kijk eens in een functieomschrijving.
hoe wil je dit eigenlijk voor elkaar krijgen in die nieuwe functie, amper ervaring, parttime werken, studeren, net rond kunnen komen en in het buitenland willen gaan wonen.
op het hebben van corona zul je niet beoordeeld worden. dat is onzin. 
in jouw situatie zou ik eerst maar eens mijn studie afmaken en ervaring opdoen. uiteraard kun je met je leidinggevende praten over je ambities. dat is niet verkeerd, ik ken je niet maar als ik dit verhaal lees, denk ik dat je wat al te ambiteus bent.