Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 12-11-2021 15:04:47
Huishouden & Energie

Keukenkampioen

Ik sluit me voor een keer aan bij prarma. uw situatie is natuurlijk heel vervelend.

liever een lokale partij dan een keuken van de mandemakersgroep. zelf ooit ook overrompeld door een verkoper bij een van de filialen. prijs opdrijven en dan veel korting geven, zodat het lijkt of 15000 euro een prikkie is en zelfs bijna verliesgevend. vooral de 'gratis' dingen als tv's (modellen die je nooit zelf zou uitzoeken) er bij 'geven' is reden tot twijfel. we hebben gelukkig niet getekend en daarna bijna een half jaar later pas weer eens de moeite genomen om bij een lokale onderneming wat te kopen. of we daar te veel betaald hebben? geen idee. we hebben wel de keuken die we wilden.

wat de installatie betreft; momenteel is het heel lastig om goed personeel te vinden, op elk vakgebied. als mensen op korte termijn nodig zijn, dan is er of een klus uitgevallen (en kan het tussendoor, maar met de beperkte tijd van die andere klus), of je krijgt te maken met prutsers. uitval en zo door ziekte kan altijd gebeuren. helaas kan niet iedereen zelf een keuken installeren. extra druk zetten om snel iemand te krijgen helpt ook niet altijd.

of u recht heeft op compensatie... moeilijk. voor het wachten waarschijnlijk niet. wie zou u moeten compenseren? de verkoper? de eerst installateur? de tweede? en als u het al zou hebben, zal het een vervelend traject worden. juridisch weet ik het niet, maar praktisch zou ik er niet op rekenen. 

u zou kunnen overwegen een klein gaspitje en een magnetron of combi te regelen voor de komende weken, zodat u wel kunt koken. sterkte en houd vol