Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-11-2021 13:24:50
Winkels & Webshops

Id kaart wie wel wie niet gemachtigd om te zien

Als men er om vraagt voor het afhalen van een pakket dient u dat wel degelijk te tonen omdat men anders niet kan bewijzen dat het afhalen ook regulier was en er niet aan een verkeerde persoon en dus ten onrechte is afgegeven. dat geldt net zo als bij het in ontvangst nemen van een aangetekende brief. bij bijv. een rijbewijs uitsluitend de voorzijde en niet de achterzijde waar die code op staat.

waar u dit naar mijn mening mee verward is dat u niet uw isbn code behoeft te tonen. dat mag men niet vragen omdat dat is voorbehouden aan degenen die daavoor geuatoriseerd zijn zoals bankinstellingen.

zie o.a. deze info als je geen geldig legitimatiebewijs kunt tonen, overhandigt de bezorger het pakket niet. we brengen het dan naar een postnl-punt in de buurt. hier kun je de zending binnen 1 week afhalen, daarna gaat het terug naar de afzender. vergeet bij het afhalen niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.



https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/postbezorging/id-check-aan-de-deur/#:~:text=als%20je%20geen%20geldig%20legitimatiebewijs%20kunt%20tonen%2c%20overhandigt,niet%20om%20een%20geldig%20legitimatiebewijs%20mee%20te%20nemen." target="_blank">direct legitimatie bij ontvangst | postnl