Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-11-2021 10:34:46
Huishouden & Energie

Krachten bundelen welkomenergie?

Krachten bundelen? dat kan maar dat zal u ook naar mijn mening helemaal niets opleveren aangezien welkomenergie failliet is en zo u gezamenlijk zou willen vordenen zal er toch niets te halen zijn aangezien er ongetwijfeld preferente vorderingen zijn van bijv. belastingdienst die dan toch altijd voorgaan.

helaas bleek het aangaan van een goedkoop contract hier duurkoop te zijn.

m.b.t. de ontwikkeling van de energiekosten is het helaas ook nog even 'koffiedik kijken'. dat in afwachting van maatregelen die vanuit het parlementen kabinet worden genomen en uiteraard de kosten ontwikkelingen op de (gas)markt die toch ook ietwat gunstiger te worden.
indien u een andere overeenkomst wilt dan die met eneco dan is het goed opletten om te voorkomen dat dit nog een keer met u gebeurt.

hoe dan ook is het zo dat de grotere energieleveranciers nog uit 'leveren uit door hen aangegane overeenkomsten op basis van lagere kosten. bij een bedrijf als weklkomenergie had men dat niet gedaan en leverde men klaarblijkelijk op basis van de ook op dag van levering dus door aankoop van hen op die dag geldende tarieven.