Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-11-2021 20:03:52
Huishouden & Energie

Keuken in verkeerde kleur en geen apparatuur geleverd

Uw rechten? indien u van mening bent dat u goede gronden heeft kunt u pogen de aankoop te ontbinden en dient u de leverancier eerst in gebreke te stellen en naleving voirderen binnen  bijv. 3 weken. ik geef u daarvoor verwijzingen naar info daarover maar als ook al gezegddoor @neoduchio en @shoppy zal er sprake zijn van het niet kunnen leveren op een eerder dan nu genoemd tijdstip en dat betekent dan dat men zich op overmacht kan beroepen of mogelijk zelfs zal beroepen. met heeft de fouten erkend en geeft wel een oplossing al vind u dat te laat (waar ik op zich ook wel kan 'inkomen').

u kunt als al gezegd pogen om de aankoop te ontbinden maar of dat dan tot succes leidt is de grote vraag en indien men op de in gebreke stelling negatief reageert zou u verder moeten procderen met alle mogelijk kosten vandie. en dan heeft u toch nog niet de keuken die u wenst. mijn advies daaro, hoe vervelend het ook is, afwachten of men de nu gedane toezegging nakomt. zo niet, dan heeft u 'meer vaste grond'.

de verwijzingen:  https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en is deze https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ te benutten. u kunt indien u die heeft ook een beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekeraar of indien niet:  het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl