Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-11-2021 10:31:36
Elektronica & TV

Analoge radio ziggo

Bij mij is de analoge ontvangst via ziggo al bijna een jaar lang niet meer mogelijk.
u behoeft echter helemaal geen digitale ontvanger te komen. ik heb dat ook niet gedaan en een fm antenne op mijn tuner aangesloten. ik moet dat nog wel uitbreiden aangezien ik daar nu vrijwel alleen de regionale omroep mee ontvang.

er zijn echter ook alternatieven en één ervan is zelf via zioggo aangezien men daar een grrot aantal radiozenders wel digitaal doorgeeft hoewel dat dan wel betekent dat u uw tv gekoppoeld dient te hebben aan uw tuner/versterker. 

andere altenatieven zijn: via het internet bijv. vai laptop of gsm en die via bluetooth of andere wijze koppelen aan uw versterker en tevens zijn er veel mogelijkheden m.b.t. een dab+ ontvanger. (ik beschik zelf over zo'n ontvanger waarmee ik niet allen radio via dab+ kan ontvangen maar ook via fm, internet en koppeling via bluetooth met pc en/of gsm.  (met de aantekening dat de dab+ ontvangst in veel gevallen binnshuis tegenvalt of vrijwel onmogelijk is. 

(in mijn keuken heb ik ook nog een ietwat goedkopere dab+ / fm ontvanger).