Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 18-11-2021 11:24:56
Voeding & Gezondheid

Iemand ervaring met nowatch?

@cees boots , 

een discussie , 

vraagsteller




hierin staat dat het de cortisolspiegel kan meten. cortisol wordt gemeten via een bloedtest en zweettesten zijn nog experimenteel.
dit voelt als een claim die je niet kunt waarmaken.

reactie projecteigenaar : 




bedankt voor je reactie. de meest gebruikelijke manier om cortisol tot nu toe te meten is inderdaad het gebruik van speekselstaafjes, of door middel van nagel- of haaranalyse, wat niet iets is dat je constant kunt doen om de cortisolspiegels te controleren. we zijn een partnerschap aangegaan met philips en hun innovatieve techniek genaamd biosensing. door jarenlang onderzoek en ontwikkeling vonden ze een verband tussen huidgeleiding en cortisolspiegels. biosensing maakt gebruik van deze correlatie en past een uniek algoritme toe om veranderingen in het cortisolniveau te berekenen en kan tot een uur van tevoren de bijdrage ervan aan uw cognitieve zone voorspellen. dit biedt een zeer nauwkeurige meting van stressniveaus op basis van de cortisol-proxy van huidgeleiding.
dit is een enorme innovatie van philips en we zijn er trots op het eerste consumentenproduct te zijn dat dit onder de aandacht brengt.
u kunt hier meer lezen over hun technologie: https://www.philips.com/aw/about/innovation/ips/ip-licensing/programs/emography-stress-management-technology.html


een van de voordelen van indiegogo is om te communiceren met ons bredere publiek en om zinvolle gesprekken te beginnen. als dit ook jouw professionele interesse heeft, komen we graag met je in contact ???? stuur ons een e-mail en een van onze oprichters volgt je graag snel.

vraagsteller

dit meet geen cortisol. het meet de geleidbaarheid van de huid en geeft een algoritmische benadering van de cortisolspiegels. dit zijn heel verschillende dingen.

reactie projecteigenaar : 




je hebt helemaal gelijk. en daarom stellen we dat de technologie de bijdrage van cortisol aan stress volgt door veranderingen in de huidgeleiding. door deze algoritmen kunnen we jouw stressprofiel bepalen. ons technische team heeft, in samenwerking met de teams van philips biosensing, buitengewone prestaties geleverd die we met dit product graag willen presenteren. lees meer op onze technologiepagina https://nowatch.com/technology/ 

vraagsteller




dat staat niet in uw advertentie


"nowatch is de eerste wearable die kleine veranderingen in cortisolspiegels kan volgen"


het is misleidend om een ​​enorm opsommingsteken voor cortisol te hebben en het bovenstaande te schetsen als dat niet is wat er gebeurt.
backers moeten technische duidelijkheid hebben over wat ze eigenlijk financieren. 

reactie backer , 

eigenlijk is dit vrij duidelijk. elke serieuze geldschieter onderzoekt het product dat ze steunen. net zoals jij dat doet. het product bevat innovatieve technologie. en het ding met technologie is altijd geweest dat het evolueert. ik ben intens benieuwd hoe. ik zie hier verder geen argument.