Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ixx
Ixx - 18-11-2021 14:12:52
Huishouden & Energie

Krachten bundelen welkomenergie?

verbazend hoe mensen reageren, alsof het een koekje van eigen deeg betreft. had je maar beter op moeten letten, alsof mensen een risico analyse moeten loslaten op een energieleverancier of een zorgverzekeraar en door alle jaarverslagen gaan?


ook ik zat bij welkomenergie, de reden, gewoon een eenvoudige leverancier zonder allerlei toeters en bellen als een mooie website en dito dure reclamespots op tv. welkom was inderdaad iets goedkoper, maar zeker geen winstpakker...dit valt onder de kleintjes die helpen.
tot daar aan toe, het is zeer verwerpelijk dat je of het nou wilt of niet aan eneco vast zit met een zeer onredelijke hoog tarief. een energiecontract kan een consument zelf binnen een dag afsluiten dus die keus had ik toch liever gehad. wat mij betreft is dit pure winst voor eneco, minimaal 90000 maal een maand. uiteraard hebben ze wat overheadkosten, om het allemaal te regelen maar dat is echt niet gedaan vanuit barmhartigheid. wat  mij betreft valt dit onder de categorie winkelnering.