Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-11-2021 16:54:56
Geldzaken & Recht

Nieuw artikel verkocht via marktplaats, koper wilt geld terug

Dit lijkt mij duidelijk een geval waarop u negatief kunt reageren. de koper heeft een kaartje afgeknipt en er iets anders aan laten maken.. de broek is ookdaardoor niet meer verkoopbaar. het lijkt mij dat ook in dit geval geen beroep kan worden gedaan op de consumentenbeschermingswetgeving als genoemd in het bw art 17 t/25.

u bent ondernemer en deze site is feitelijk bestemd voor consumenrten en daarom kunt u deze vaarg ook (mogelijk nog beter) stellen aan https://www.higherlevel.nl/" target="_blank">https://www.higherlevel.nl/

https://www.higherlevel.nl/" target="_blank">https://www.higherlevel.nl/  (op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken) hoewel ik denk dat het antwoord daar niet anders zal zijn. laat de koper maar komen nmet stappen, u staat naar mijn mening sterk genoeg dat hij/zij met de dan genomen stappen geen succes zal hebben.

het feit dat u op basis van coulace 50% heeft geboden is absoluut dan ook nog in uw voordeel, dat had m.i. niet gehoeven.