Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 24-11-2021 10:21:21
Winkels & Webshops

Verplaatsen legdatum vloer leidt tot schadeclaim

Beetje rijkelijk laat dat je op zondag afbelt en pas daarna je druk gaat maken over de algemene voorwaarden. je kan in alle redelijkheid zelf ook wel bedenken dat er achter het leggen van een vloer een planning zit voor een bedrijf. als je zo goed weet wat marktconform is, weet je wat je zelf doet ook niet marktconform is. daarnaast is mijn vraag wat je gedaan hebt met het aanbod van de claim van €680. heb je formeel hierover gecommuniceerd met de leverancier of heb je gewoon gedacht dit waait wel over als ik €250 betaal?
maar prima, als jij vindt dat je geen relatie meer hebt met de leverancier, vraag ik mij af of je er ook zo over denkt op het moment dat je bijv. aanspraak moet doen op garantie.

ik zou gezien de omstandigheden het bedrag overmaken, je verlies (wat je zelf hebt veroorzaakt) slikken.