Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-11-2021 22:12:19
Huishouden & Energie

Geluidoverlast centrale verwarmings buis

Zoals ik het begrijp zal er toch sprake zijn van lucht in het systeem of zijn er problemen met krimp en uitzetten bij wisselen van temoperatuur van de warmte in de buis. 

het lijkt mij zinvol dat u een externe installateur raadpleegt en daar naar een opinie vraagt. 
indien u er niet uitkomt, iedere corporatie moet een huurdersbelangenorganisatie hebben waar u dit kunt melden. zij hebben het wettelijke recht om te bemiddelen en daarbij zijn ze normaliter ook aangesloten bij de woonbond. ook is het soms het geval dat statutair alle (hoofd) huurders lid zijn. 

u kunt ook rechtsreeks de woonbond benaderen https://www.woonbond.nl/huurderslijn" target="_blank">https://www.woonbond.nl/huurderslijn maar dan zal wel wel vragen of u lid bent.  zie ook: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (25 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl

ps: ga na of er een eenvoudige mogelijkheid is om de bedoelde buis te isoleren bijv. door omwikkelen / 'in te pakken'met schuimwol of dergelijke. dat kan ook een oplossing zijn. bovendien is dit een optie  belbus@bnnvara.nl.