Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Espie21
Espie21 - 29-11-2021 14:41:02
Geldzaken & Recht

Hoge stookkosten, terwijl de verwarming uitstaat?

ik heb op 10 augustus een woning van ymere geaccepteerd in haarlem. bij het halen van de sleutels bleek alles in orden te zijn. in dezelfde week kwam ik erachter dat er een heleboel onderhoud achterstanden zijn die door de woon makelaar niet was vermeld. lekkage van woning, geen ventilatiesysteem in de woning. de deuren van de slaapkamers gingen niet dicht. lekkende kranen. nu vandaag 29 november heb ik nog steeds last van lekkage en inmiddels ook schimmel in de slaapkamer, opslagkast en bij de raamkozijnen. de deuren van de slaapkamers en de kranen zijn inmiddels al gemaakt. vorig week is er iemand is er iemand langs geweest voor de schimmel on te kijken. maar als de lekkage niet is opgelost heeft het geen zin on de schimmels aan te pakken. de schimmels komen door de vocht in het huis.
er is is meerdere keren iemand langs geweest voor het ventilatiesysteem. die zou dan op het dak gaan om het te repareren. tot de dag vandaag worden ik elke dag wakker met hevige beslagen ramen. 


twee keer is er iemand van patina geweest voor de lekkage. eerste meneer zei dat deze lekkage als sinds 2012 is gemeld bij ymere, maar er is nog steeds geen oplossing is gevonden voor deze lekkage. hij kon in zijn systeem op zijn telefoon zien wie er allemaal langs is geweest voor deze lekkage. hij is zei ook dat dit heel lang zou duren voor dat dit is opgelost. ik heb ook van de buren beneden vernomen dat de vorige bewoner ook las had van deze lekkage. er is vorig week ook weer iemand geweest van patina. die kon ook de oorzaak van de lekkage niet vinden. die heeft de hele dag gewerkt op het dak. de lekkage is bog erger geworden. 


waarom verhuurd ymere een woning die jarenlange las heeft van lekkage en waarvan er geen oorzaak kan worden gevonden voor de lekkage. ik woon hier met twee jonge kinderen van 4 en 1 jaar. we kunnen niet in onze kamer slapen vanwege de lekkage en schimmel. het is niet gezond voor de kinderen en ik. deze woon situatie brengt alleen maar stress en verdriet. elke avond slaap ik met het geluid van tikkende druppels op de vloer. ik heb inmiddels ook de huurcommissie ingeschakeld maar dat gaat ook heel lang duren voordat ze komen met een oplossing. 


ymere ik smeek u aub geeft u ons aub een ander(tijdelijk) woning tot dat dit probleem helemaal
is op gelost.


gewenste oplossing

een ander woning of een tijdelijke woning tot dat dit probleem is opgelost. aub ymere kom aub met deze oplossing. dit. probleem is al sinds 2012 bij jullie gemeld.