Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Eba
Eba - 29-11-2021 23:25:43
Auto & Vervoer

Klacht over rijschool

goede proefles, naar mijn mening gehad, bij rijschool ditta door ene fazal, achter de rug. op het begin kwam hij erg koud en negatief over waar hij zijn "regeltjes" aan mij uitlegde, ik mocht eerst in overleg alleen sturen, meneer deed de gas en rem, maar ik mocht dit ook zelf doen. we hebben afgesproken dat ik dit later ook van hem overneem om het te proberen. vervolgens na 10 a 15 minuten gevraagd of ik het ook kon proberen. na de les bwgint de instructeur over dat ik te bijdehand doe en slimmer dan meneer probeer te zijn, en naar zijn idee had ik dit dus niet moeten vragen. heel hard en erg respectloos geschreeuwd op mij dat dit zijn auto is met een heel agressieve toon van dat hij door mijn achtergrond (studie) denkt dat ik daardoor ook slimmer probeer te zijn dan hem. dit is echt letterlijk benadrukt: " je mag dan wel een [beroep] zijn, dan hoef je ook niet te laten zien dat je dan ook slimmer bent dan mij door dat". ik ben gewoon op basis van m'n achtergrond geoordeeld door meneer..

ik had een rit van in totaal 15 a 20 minuten achter de rug waarbij ik de aanweizingen van hem had opgevolgd en nageleefd om het een en ander te leren. hij zat er zelf ongeïnteresseerd bij, zonder ene advies te geven. onderweg wat gepraat over van alles. heb gewoon het idee gehad dat hij mij niet mocht op basis van mijn studie achtergrond (jaloezie? want meneer had een soort gelijke studie maar is daar nooit succesvol in geworden)..

na niet eens een rit van 15 minuten, vroeg hii mij om naar huis te gaan. thuis aangekomen vraagt hij hoe hij vindt dat het is gegaan. waarop ik antwoorde: ik vond het wel goed gaan eerlijk gezegt. waarop hij onbeleefd en met een nogal hoge stem zegt nee vraag het aan mij hoe het is gegaan. zoals hierboven uitgelegd gebeurde dat en zei hij dat hij het beter vindt om niet door te gaan. na dat geruzie, verteld dat ik de €25 proefles niet ga betalen door deze nare ervaring. om vervolgens een nare opmerking te horen dat hij die 2 liter die hij heeft verbruikt door mij wel "kon betalen". ik snap niet hoe zo'n man met 25 jaar ervaring zo bot, koud en respectloos kan zijn, vind het gewoon niet normaal. als ik de reviews mag geloven is het top gast en super gezellig. nou.. niks van gezien. echt jammer dat er rijscholen zoals dit bestaan. zo'n instrecteur hoort niet na 1 proefles zo'n gedrag te laten zien. bedankt rijschool ditta! zekere aanrader voor iedereen!! :)