Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-12-2021 13:05:55
Winkels & Webshops

Direct-ledverlichting.nl

Afgezien van de al gegeven reacties is het een bekend gegeven dat na het stranden van het ms evere'st' in het suez kanaal en de corana situatie grote prblemen zijn met het geleverd krijgen van artikelen uit 'verwegisstan' en vooral ook pryuctieproblemen in china dit een absoluut gegeven is waar dropshippers mee te maken hebben.
dropshipping betekent samengevat dat menpas zaken zelf gaat bestellen nadat de klant bij hen heeft besteld. en dan is het volstrekt logisch dat men door de al geschetste situatie niet tijdig kan leveren.  wij als vraagbeantwoorders kunnen dit niet oppakken, het adres van de kassa redactie is kassa@bnnvara.nl

men geeft op hun website, die wel in de lucht is (zie de link van @shoppy) dat men aangeeft wel hunn best te doen om te leveren. eventuele akties t/m bijv. in gebreke stellen zal dan nu nog geen zin hebben.

let op dat besculiging van diefstal of andere strafbare feiten zonder dat er afdoende bewijs is tegen u kan werken op grond van o.a. het gestelde in wvsr art 261, 262 of 266. (laster/smaad op een openbaar medium).