Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 02-12-2021 23:04:31
Winkels & Webshops

Ik heb vorige week een meubel besteld(x2) waarvan de webwinkel 'per ongeluk' verkeerd adverteerde met een type stoel met koudschuimvulling hr, ipv polyether en een levertijd van 10 werkdagen ipv 14-20 weken.

Kijk eens bij de algemene voorwaarden van het bedrijf, kijk eens op google maps naar wat zich op de aangegeven adressen bevindt, check de kvk inschrijving - dit is helemaal geen meubelbedrijf en daar koop je dus ook geen stoel of bank! het lijkt meer op een eenmans achterkamertjes hobbyist, net als dropshippers ga je daar nooit vrolijk van worden. 

je hebt al betaald dus je hangt en je recht ga je hier zeker niet krijgen. probeer de levering door te laten gaan en maak gebruik van je 14 dagen retour recht maar de verzendkosten alleen zullen een aardig gat slaan in die €229. je bent gewoon belazerd.