Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 03-12-2021 08:57:00
Winkels & Webshops

Ik heb vorige week een meubel besteld(x2) waarvan de webwinkel 'per ongeluk' verkeerd adverteerde met een type stoel met koudschuimvulling hr, ipv polyether en een levertijd van 10 werkdagen ipv 14-20 weken.

Wat verwacht je van een stoel van €229?
je hebt online gekocht en kunt gebruik maken van je bedenktijd van 14 dagen en je geld terug vragen je hoeft niet te wachten tot je de stoelen ontvangen hebt.
info:
https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/kan-ik-van-de-overeenkomst-af/zit-ik-ergens-aan-vast/wanneer-heb-ik-bedenktijd
kijk ook even op de website:

herroepingsrecht
u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. u heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. u krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via aanbiedingen@hoekbankstellen.nl. wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. producten die u via deze webwinkel koopt, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. https://hoekbankstellen.nl/automatische-concepten/" target="_blank">https://hoekbankstellen.nl/automatische-concepten/