Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JannieBoe - 03-12-2021 11:10:56
Vakantie & Reizen

Hoge annuleringskosten ivm niet realiseerbare boosterprik

Hallo lisa, ik kan me voorstellen dat het https://www.telegraaf.nl/nieuws/386486034/klap-voor-toeristen-frankrijk-zonder-booster-of-negatieve-test-bijna-nergens-meer-toegang" target="_blank">recente nieuws over die franse boosterprik per 15 januari voor 18+ u overvalt. je kunt niet alles aan zien komen tenslotte. elk land heeft zo zijn eigen regels en die blijken snel en plotseling ingevoerd of aangepast te kunnen worden.

hierboven wordt ook al gewezen op de voorwaarden van de verzekering. volgens de https://www.consumentenbond.nl/reisverzekering/annuleringsverzekering#no1" target="_blank">consumentenbond kan uw geval onder de dekking van sommige verzekeringen vallen. sommige verzekeraars keren uit in het geval van 'het niet kunnen krijgen van noodzakelijke inentingen'.
dus kijk er nog eens goed naar zou ik zeggen. succes en hopelijk elders/op een ander moment een goeie vakantie!