Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 04-12-2021 23:26:36
Geldzaken & Recht

Crimeineel pint

Dat betekent dat jouw foto bij bijna alle banken in de wereld in het systeem moeten komen. en dat ook alle geldautomaten met hetzelfde systeem gaan werken. want als het alleen je eigen bank is, weet de crimineel dus precies waar hij niet moet gaan pinnen. 

en 1x pinnen per uur werkt in de praktijk niet. als je zoiets wilt doen moet je dat ook voor pinbetalingen doen. doe je dat niet dan verschuift het probleem gewoon: dan koopt de crimineel bijvoorbeeld smartphones die direct doorverkocht worden. weliswaar iets meer werk, maar het levert nog steeds een leuk bedrag op.

ergo: het heeft geen zin want het werkt niet. deze kan weer in het laadje met simpele oplossingen voor complexe problemen, en die daardoor niet werken.