Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 08-12-2021 20:28:48
Winkels & Webshops

Zijn er meer slechte ervaringen met klarna?

@sander323
tja, u heeft zo te zien ook geen enkel onderzoek gedaan, ondanks de vele waarschuwingen in de afgelopen jaren in diverse consumentenprogramma's.

hoe u deze website hebt gevonden is wel heel bijzonder. is deze op facebook langsgekomen? ik zal u 1 tip geven: bestel nooit bij adverteerders op facebook, dit zijn doorgaans onbetrouwbare dropshippers.

u gaat bestellen bij een totaal onbekend bedrijf (of dropshipper) in maryland - amerika. u had dat al aan het telefoonnummer van de klantenservice kunnen zien.
verder zijn er geen enkele adres- en contactgegevens te vinden, geen kvk-nummer.

nu blijk ik opeens 3 bestellingen te hebben gedaan bij nuubu en achteraf betalen te hebben geselecteerd.
ik ben er van overtuigd dat u zelf iets verkeerds hebt gedaan.

waarschijnlijk kwamen de goederen uit china. u was dus van plan dingen te gaan slikken waarvan u helemaal niet weet wat de ingrediënten zijn. wees blij dat u dat niet hebt gedaan.

maar ik heb het pakketje gewoon op de postnl postkar gelegd
u hebt nu dus geen enkel bewijs van retourneren en u moet er maar van uitgaan dat u het geld kwijt bent. u kunt het beste klarna per direct betalen, want anders komen er nog incassokosten bovenop en na nog iets langer wachten ook nog deurwaarderskosten.

er is niets mis met aliexpress en ook niet met het bestellen op internet.
maar als u daar geen ervaring mee hebt en niet weet waar u op moet letten en uiteindelijk ook nog fouten maakt, ga dan in het vervolg liever naar een stenen winkel, in eerste instantie bent u wat duurder uit, maar uiteindelijk bespaart u toch, omdat alles foutloos gaat.

u kunt overigens in het vervolg beter een nieuw topic aanmaken, omdat het bij u over een ander bedrijf gaat dan wish.