Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-12-2021 17:17:33
Elektronica & TV

Glasvezel

Uw woningbouwvereniging zal ongetwijfeld een huurders belangen organisatie hebben als bepaald in de woonwet. benader het bestuur ervan met uw vraag.

ik vind uw vraag in die zin boeiend omdat de corporatie waar ik van huur juist voorstander is van glasvezelaansluitingen van wie dan ook de aanbieder is. zoals bij mij ziggo en kpn. de beperking die men geeft m.b.t. het hebben van een overeenkomst met ziggo ontgaat mij. er zou dan soprake zijn van een gezamenlijk systeem en zou u dus verplcht zijn overgeleverd aan een 'monopolist' en zou u dus ook geen andere provider kunnen hebben. ik meen te mogen aannemen dat uw woning ook een kpn aansluiting heeft en u ziggo in die zin helemaal niet nodig heeft. als al gezegd, boeiend. 

ik sluit niet uit dat het zinvol is om uw vraagstelling ook te melden bij: https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer m.b.t. het monopolistische element.

nog een aanvulling: in mijn woonplaats legt kpn gratis aansluitingen aan en dat was eerder ook al het geval met een andere exploitant in enkele wijken. dat roept bij mij de vraag op wat dan de bedenkingen van uw corporatie kunnen zijn.