Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wim koelewijn - 12-12-2021 11:36:03
Winkels & Webshops

Is het wettelijk verplicht om bv. een printer thuis uit te proberen ?

Wat mij betreft; het retourneren van "spul" wat niet bevalt is behoorlijk uit de hand gelopen...matrassen 100dagen uitproberen...lig je uiteindelijk niet lekker ? terug brengen die hap..we doen er als winkelier gewoon een nieuwe tijk omheen en op naar de volgende, als nieuw verkopen,  klant ermee..televisies uitproberen voor zoveel tijd..noem maar op..tegenwoordig kan je op google alles "naspitten" dus alle mogelijkheden/niet mogelijkheden van een printer ofzo is voor 100% op te zoeken..
stop dat retourneren en daarna weer verkopen als nieuw aan de volgende klant..heb het jaren geleden meegemaakt met een televisie ( noem de naam maar niet) die gebruikt bleek..alles was al ingeprogrammeerd/batterijen geplaatst/koffievlekken in de handleiding..ik eiste een nieuwe, wat veel voeten in aarde had...uit wraak voor de slechte afhandeling lees; gezeik, deed ik in de doos van mijn gebruikte televisie die geruild werd een brief..later werd ik door iemand gebeld, mijnheer ik lees net een brief in de doos van mijn, nieuwe !!!, televisie, dit is een  tweedehands televisie ...die meneer had hem weer als nieuw gekocht gekregen.derde hands dus ondertussen. die grote firma vond mij onsportief en niet sympathiek dat ik dat had gedaan...