Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-12-2021 14:25:10
Huishouden & Energie

Mag wederverkoper naar fabrikant verwijzen

Ook mijn eerste tip: zoek een onderdelen winkel waar men u mogelijk wel kan helpen. het punt is hier wettelijk de verkoper wel degene is die dient te worden aangesproken maar u nu de aankoop meer dan een half jaar geleden is iu dient te bewijzen dat het euvel te maken heeft met een fabricageprobleem. overigens lijkt het mij dat indien het binnen een half jaar zou zijn de verkoper kan bewijzen dat de oorzaak daar niet aan ligt omdat u zelf al aangeeft: schoonmaak - wegspringen.

het lijkt mij dat er hoe dan ook wel een passend rubbertje te vinden zou zijn. is er 'een reparatiewinkel bijv. bij een kringloopwinkel in uw omgeving, daar heen gaan kan ook nog een oplossing zijn. en anders, als al gezegd een onderdelen winkel. (passend maken is ook een optie die men dan mogelijk wel kan bieden.