Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-12-2021 10:04:58
Computers & Telefonie

2 kleuren cartridges en meer kleuren printen?

Ik benut al jaren vrijwel niets anders dan een printer zoals u noemt. ik henb één keer een printer met 4 cartridges gehad.
qua kleur zijnn de afdrukken perfect. het enige nadeel is dat indien, als al gezegd,  één kleur leeg is die kleur dus niet meer benut kan wordn en indien er veel wordt geprint vervanging nodig is. aangezien ik tegenwoordig vrijwel nooit meer in kleut afdruk heb ik de kleurenmogelijkheid standaard uitgezet.

een heel groot voordeel van deze cartridges is dat ze erg gemakkelijk, ook zelf, hervulbaar zijn. dat is dan een kwestie van flesjes inkt kopen (helaas waren die eerder wel veel gemakkelijker te krijgen incl. instructies en injectienaalden) en eenmaal bemachtigd kan er dan redelijk vaak worden hervuld. indien de printer zou melden na hervul: werkt niet is een recet bij de printer merken die ik ken (hp en canon mg) is dat erg gemakkelijk. dummy cartridjes die te koop zijn zijnn veelal al gereset. 

ik zie dat er 'reclame 'wordt gemaakt voor één specifieke leverancier. er zijn er velen, onderdelen winkels, zaken waar men kantoormateriaal verkoopt en op het i-net is ook veel te vinden.