Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 30-12-2021 14:44:58
Geldzaken & Recht

Beschikbaarheid vermeld in contract?

Dat u uw uren moest doorgeven, is dat voor het contract of is dat voor het bedrijf zodat ze een afweging kunnen maken of ze u kunnen gebruiken? werken wanneer je wilt zal het niet zijn, er zal een planning zijn en als u op momenten kan werken wanneer er toch al genoeg bezetting is, waarom zouden ze u dan inhuren?
wellicht is het ook handig om een afweging te maken wat belangrijker is. zoekt u een bijbaan om geld mee te verdienen, of wilt u tussen uw vrijwillige bezigheden nog wat werken? sorry dat ik het zeg, maar als bij mij iemand kwam solliciteren die niet kan werken vanwege een sportschool, dan nam ik die niet aan. sporten kan je namelijk ook doen op de momenten dat je niet aan het werk bent. je plant je prive zaken om je werk.